Categories: Genel

Barda tanıştığım futbolcu sapıkken beni bırakmadı

Size geçen yıl başıma gelen bir olayı anlatmak istiyorum. 26 yaşında genç bir kadınım, yalnız yaşıyorum ve bir şirkette çalışıyorum. Bir ticaret şirketinin satın alma departmanında çalışıyorum. İşten sonra arkadaşlarımla bir kafeye gittik, burası çok süslüydü ve orada yemek yerken bana bakan farklı bir insan gördüm, aslında normal görünmüyordu çünkü öyleydi. uzun saçlı, taçlı ve benim kızıl diyebileceğim saçlı bir adam, kişiliğini bana aşılamaya çalışan bir adam. Bana baktığında arkadaşlarımdan biri onu tanıdığı için beni kestiğini, futbolcu olduğunu ve süper ligde oynadığını söyledim, bana kart verdi ve hiçbir şey söylemedi. Dediğim gibi normalde örnek aldığım bir tip değil ama arkadaşlar ısrarla futbolcuya numarasını verdiler, tabi ki arayın dedi, ertesi gün mesaj attım. Daha sonra görüşmek istedi ve aynı kafede yemek yemek için sözleştik. İşten sonra oraya gittim ve o geldi ve yemek yedik.

Beni evime bıraktı. Yanlış bir şey görmüyorum. Ertesi gün tekrar görüşmek istedi ve farklı bir yerde tekrar buluştuk: “Eve gittiğimde kahve içmek ister misin ve tabii ki onu evime davet ettim.” Açıkçası tipim olmasa da adamın zenginliği ve karizması hoşuma gidiyor çünkü ne zaman bir kafeye gitsek onu tanıyan ve fotoğraf çekmeye ya da imza istemeye gelen insanlar oluyor. . O da çok zengindi, son model bir arabası vardı ve tüm bunlar bana ilham verdi ve ben de ondan etkilenmeye başladım. Yanıma gelince kahve yaptım ona kahve verdim sonra biraz sohbet ettik. Sevişmeye başladık. Biz çılgınca öpüşürken elini göğsüme koydu ve göğsümü okşadı. Sonra gömleğimi çıkardı ve çok hızlı hareket ederek hemen altını çıkardı. Kendi aletini çıkardıktan sonra göğüslerimi birleştirmemi istedi ve ben daha önce hiç yapmadığım bir şekilde göğüslerimi bir araya getirdikten sonra, aletini göğüslerime doğru ileri geri kaydırarak yapışmasını sağladı. Aşık olduğumuzda o ve ben farklı hissettik. Klasik aşktan farklı ve ilk kez seks yaptığımızda bile adam benim hakkımda fanteziler kurmaya çalıştı ama yine de hiçbir şey duymadım. Sonra beni kanepeye yatırdı, aletini aldı ve doğruca içime sokmaya başladı. Çok hızlı çalışıyor ve beni birkaç dakikalığına bu şekilde gaza getirdiğinde gerçekten keyif alıyorum. Onun yoğunluğuyla o an orgazm oldum. Hazır mısın evet dedim, döndü ve beni koltuğa fırlattı.

Köpek pozisyonuna girecek sandım ama birden göğsümü öptü. penisi olan anne. Dur ne yapıyorsun demedim, her şeyi koydum, gözyaşlarım akıyordu ve ben o haldeyken o benimle flört edip inliyordu, hareketleri çok hızlıydı ben de bekledim. gözlerimden yaşlar kıçımdaki acıdan geliyor. Arkadan kıçıma şaplak atarken 5 dakika öyle kaldı, hala çıkmıyor, sonra inlemesi şiddetlendi ve menisini kıçıma boşalttı, ben ne yaptım? sana sorma , Belki ben anal yapmadım, sen neden yapmıyorsun dedim, “Bu kadar güzel kalçalı bir kız anal yapamaz mı?” Evet eski sevgilimle anal yaptım ama hala benim hakkımda soruları var ve o kadar canımı yakıyor ki hazır değilim. Sonra kıçımın üzerine sertçe oturdum ve yanıma oturdum, özür diledim ve kalbimi aldım. Ertesi gün gelip evimden çıkacağını söyledi. Duygularım karışık, adam çok farklı, hoş ve kaba, karar veremiyorum. Daha sonra arkadaşlarıma durumu anlattığımda şanslı kuşun başıma konduğunu ve bu tür şeyleri görmezden geldiklerini söylediler. bende de sorun var sanırımErtesi gün geldiğinde o gün oldu dedim.

Adam içeri girince dudaklarımdan tuttu ve tek kelime etmeden elinde poşetle beni odaya çıkarıp giydirdi. yatak ve sonra beni kelepçeledi. Ellerimi başıma bağladı, sonra gülümsedi, ağzıma bir bez koydu, henüz fark etmemiştim, onun fantezisi sandım, güldüm. Sonra çantasından başka bir şey çıkardı ve büyük siyah vibratörünü eline aldı. Aniden başımı salladım ve o gülümsemeye devam etti. Yanıma gelip meme uçlarımı yaladı, ben de baldırlarımın ön tarafını yalamaya başladım, o kadar güzel yaptı ki çabaladığımı sandınız ve ben bu anların tadını çıkarmak için gözlerimi kapattım. bir erkeğin penisinin üç katı büyüklüğünde olduğunu düşündüğüm büyük ve şişman bir vibratör. Onu da yapmam anlamında başımı salladım, sonra o da benim yapmam dediğim şeyi yaptı ve koca şeyi bacaklarıyla yukarı itmeye başladı. Şimdi çığlık atıyorum ağzım kapalı gözümde yaş ama acı çekiyormuşum gibi değil o koca sahte sikini kıçıma kendi sikini de kıçıma sokarken benimle dalga geçiyor ikisinde de inliyordu çalışırken ve o kadar eğleniyordu ki o an karşımdaki adamın bir sapık olduğunu anladım. Benim iznim olmadan cesurca böyle bir şey yapmaya çalıştı.

Zenci kendi amımın içindeyken vibratörüyle kıçımı döverken birkaç dakika bu şekilde devam etti ve sonra. aktarıldı. En azından onun siki daha küçüktü ve kendi sikimi kıçıma itti ve vibratörü önüme koydu. O an biraz rahatladım ama manik bir anda meme uçlarımı ısırıp emmeye başladı ve bu sefer canım acımaya başladı. Gözlerimden yaşların akmasını bekledim. 10 dakika kadar bu şekilde sürdü. Genelde erkeklerin geç boşalması iyidir elbette ama bu adam benim için iyi değildi.

Kahretsin hikayeSonunda çığlık attı ve menisini üzerime döktü. Yanıma uzandı, birkaç dakika hareketsiz kaldı, sonra ellerimi çözdü ve ağzımdaki bezi açtı ve ben hemen değişmeye başladım. Hemen giyinmesini söyledim ve onu evden kovdum. Bundan hoşlanmışa benzemiyordu, ben de ondan hoşlanmadığımı, o bir sapık ve hayatımdan çıkması gerektiğini söyledim.

admin

Recent Posts

Depoda Sayım: En Güncel Depo Sayımı İçin Şok Edici Sonuçlar

Merhaba, ben Reyhan. Size başımdan geçen gerçek bir olayı anlatacağım. Yaşanmış olan ve hâlâ devam…

3 ay ago

Striptizci ile ilgili kötü bir deneyim yaşandığı anlaşılan bu başlık, u…

Merhaba, ben Aslı. 26 yaşındayım, 54 kiloyum ve 1.76 boyundayım. 4 yıl boyunca mankenlik yaptım,…

4 ay ago

Yeni İlişkimde Problemler Yaşıyorum: Cinsel İlişkimizde Sorunlar

Size Hatice ve Gamze’yle olan ilişkilerimi anlatmıştım. Gamze’yle bir süre daha birlikte olduk. Her buluşmamızda…

7 ay ago

Birisiyle Otelde Kızlığımı Bozdum

Selamlar, Ben Güveni Tam Olan Bir Kadın Olarak Buradayım Merhaba herkese, ben güzel zamanlar yaşamayı…

7 ay ago

Yengemle yakalanırken amcamın kızına seks yaparken

Bir Cumartesi günü, televizyon izlerken Zeynep adında bir kuzenim eve geldi ve annemin burada olup…

10 ay ago

ÇARŞAFLIYI SIKTIM

Evli 29 yaşinda şişman bir bayanım. Bir internet sitesinde chat yaparken 26 yaşında, köyden henüz…

1 yıl ago