Categories: Genel

Kocamı yeni aldığımız bahçıvanla aldattım.

Size bahçıvanı nasıl geri kazandığımı ve benimle sevişmek için nasıl farklı oyunlara girdiğini anlatmak istiyorum. Bana her şeyi vereceğine söz verdi. Onun için modelliği bıraktım. Para arıyor. İstanbul’un gözde semtlerinden birinde güzel bir evde yaşıyorum. Beni endişelendiren tek şey kuaföre gidip yarın ne giyeceğimi seçmek. Kocam iyi bir adam ve beni mutlu etmek için istediğim hayatı veriyor. Sınırsız alışveriş ve harika bir yaşam.
Ama bu kadın için yeterli değildi ve zamanla istediğim hayatın bu olmadığını anladım. Sevgi ve tutku eksikliği. Düşünceli seks, gerçekten bana sahipti. Çözüm kısa sürede bulundu. Komşunun oğlu güzel bahçemizi devralmak istiyor. Ailesi diğer zengin çocuklarını dövmüş gibi değildi. Para kazanmak için iş arıyor. Yazın bahçemizde çalışacak. 17 yaşında bir genç ama yaşına göre güzel bir vücudu var.
O güzel bir esmer ama yüzünde hala masumiyet var. Bütün gün evde onu izliyordum. Onunla flört etmeyi düşündüm, oda bana aşıktı, görünce kızardım. Çok sıcak bir günde bahçede gömleğinin düğmelerini açmışsa, toprakta çimlerin önünde durur. Masum bir ifadeyle onu eve bir bardak kola içmeye davet ettim. Gelip mutfak masasına oturdu, o gün onu baştan çıkardım ve o günden sonra sevişmeye başladık. Tüm zamanını benimle geçiriyor. Eşim çimlerin kesilmediğinden ve sarı olduğundan şüpheleniyor.
Atmasın diye geceleri yapamadığını ben yaptım.Bir gün tekrar aradım elini omzuna dokundum, sıcaktan terliyordu. Mini etek ve atlet giymiştim. Kocam evden çıkalı 5 dakika geçti. Hemen dudaklarını tuttum, vücudumu onunkine çarptım, aleti düzleşmeye başladı, elleri sırtımdan ve popomdan yukarı çıktı. Dudaklarından boynuna geçtim ve ellerimi vücudunu okşayarak emmeye başladım. Yemek masasına döndüm. “Bu masadaki tablolar İtalya’dan el yapımı, bu mermer, Ahmet’in bu saati almak için dolar ödediğini biliyor muydunuz?” hemen anladılar.
“Masada yapmak ister misin Selin Hanım?” “evet…” yanıma geldi, beni kıçımdan kaldırdı ve masaya koydu, deli gibi öpüştük, ellerimle kemerini çözdüm, aletini çözdüm ve şortundan çişini çıkardım, oynuyor meme uçlarımla beni geri çekiyor. Dudakları vücudumda ve tenimde gezindi, nefesi sıcaktı. Artık dayanamıyorum, düz sikini bacaklarımın arasına alıyorum. Göğüslerimi tuttu ve ipime doğru ilerledi ve bacağımı okşadı, tek ayak üzerinde asılı kaldı ve göz açıp kapayıncaya kadar içime kaydı.
Yaşına göre güzel ve çabuk öğrenen biri ve kesinlikle bu konuda yeteneği var, benim gözümde şimdiden bütün kızların imrendiği biri. İçeri girip çıkarken çığlık atıyor ve nefesim kesiliyordu. birden içime aktı. Beraberdik… iki kere nefesimiz kesildi, ben masada oturuyordum, o yere düştü… bir hareketle ne yapacağını anladı ve amımı yalamaya başladı.
Az önce açtığı deliği parmakladı ve yaladı. Tekrar boşaldım. Beni masadan aldı, kıyafetlerimi düzeltti, bir gömlek giydi. Umut cum, artık bir bardak kolayı hak ettin, git güllere iyi bak, yaprakları sarı. Ahmet görse çok kızar. “Umarım bu görev kesintiye uğramaz.”

admin

Recent Posts

Depoda Sayım: En Güncel Depo Sayımı İçin Şok Edici Sonuçlar

Merhaba, ben Reyhan. Size başımdan geçen gerçek bir olayı anlatacağım. Yaşanmış olan ve hâlâ devam…

3 ay ago

Striptizci ile ilgili kötü bir deneyim yaşandığı anlaşılan bu başlık, u…

Merhaba, ben Aslı. 26 yaşındayım, 54 kiloyum ve 1.76 boyundayım. 4 yıl boyunca mankenlik yaptım,…

4 ay ago

Yeni İlişkimde Problemler Yaşıyorum: Cinsel İlişkimizde Sorunlar

Size Hatice ve Gamze’yle olan ilişkilerimi anlatmıştım. Gamze’yle bir süre daha birlikte olduk. Her buluşmamızda…

7 ay ago

Birisiyle Otelde Kızlığımı Bozdum

Selamlar, Ben Güveni Tam Olan Bir Kadın Olarak Buradayım Merhaba herkese, ben güzel zamanlar yaşamayı…

7 ay ago

Yengemle yakalanırken amcamın kızına seks yaparken

Bir Cumartesi günü, televizyon izlerken Zeynep adında bir kuzenim eve geldi ve annemin burada olup…

9 ay ago

ÇARŞAFLIYI SIKTIM

Evli 29 yaşinda şişman bir bayanım. Bir internet sitesinde chat yaparken 26 yaşında, köyden henüz…

1 yıl ago