Halama salatalık yedirirken tecavüz ettiler

Halama salatalık yedirirken tecavüz ettiler

Ben Sakaryalı Cemile. şimdi 32 yaşındayım. Bu hikaye olduğunda 18 yaşındaydım. Abim asker ve halam kardeşimi 20 yaşında askere gönderdi ve 2 aylık evli. Tacizci annem ve tacizci babamla evde yaşıyorduk. Abim askerde olduğu için teyzem bizde kalıyor.
Bir gün teyzem beni ve teyzemi sabahın erken saatlerinde ormanın kenarındaki mısır tarlasına tohum, biber, domates, salatalık toplamaya gönderdi. Mısırın yanında sebze bahçemiz var. Alacakaranlıkta eşeğimizi alıp tarlaya gittik. Çiftliğe giden yol oldukça uzun olduğu için teyzemle dönüşümlü olarak eşeğe binerdik. Yarım saat sonra oyun alanına geldik. Eşeği bir çalıya bağlayıp tohum toplamaya başladık.

Çok topladık, o yüzden biraz dinlenmeye karar verdik. Heybelerimizi eşeğin yanındaki çimenlerin üzerine serdik ve oturduk. Teyze benimle dalga geçti, “Eşeğin horozu kınından çıkmış, hayvan zevk alıyor galiba!” bana bir eşek siki gösterdiğini söyledi. Teyzenin gülüşünü izlemeye başladık. Teyzem ağabeyimi kaybettiği için çok kızmıştı: “Yaşadıklarım için üzgünüm!” amını çantaya sürtmeye başladı…
Acaba kırılmış bir eşeğin penisine mi bakmalıyım yoksa maymununu ovuşturan bir teyzeye mi bakmalıyım: “Kayınbiraderinin nesi var?” Söyledim. Teyze, “Dur kızım, eğleniyorum, kimseye söyleme!” dedi. uyardı. Şalvarla bir süre oynadıktan sonra ayağa kalktı, oturduğumuz heybeyi aldı, koluma girdi ve mısırlara doğru kısa bir mesafe yürüdük. Sonra teyzem şalvarını ve çoraplarını çıkarıp çıplak amını okşadı.
Benden hoşlanıyor, ben de hoşlanıyorum ama teyzemden utanıyorum. Halam amıyla oynayınca çıktı. İlgimi fark edip kızararak birden çantamı aldı ve “Zilli canın mı sıkıldı?” dedi. amımı okşamaya başladı. Ellerimden birini yakamdan tuttu ve osuruğunu okşamamı istedi. Teyzemle aynı şeyi yaptım ve birkaç yumurtadan sonra dizlerimden gerçekten kötü çıktım.
Mısırda, ağacın altında yapıyoruz. Kimse göremezdi. Şalvarlarımızı çıkardık ve belden aşağısı çıplaktık. Teyzem olan bitenden heyecanla bana ağabeyimle sevişirken yaşadığım zevki anlatırken birden “Doymadım kızım!” dedi ve mısırdan bir turşu aldı. C: “Tamam kızım!” bana verdi Hıyar Teyze’ye hayretle osurmaya başladım. İçeri girip salatalığı aldığımda, teyzemin yüzündeki sevinç gülümsemeleri artıp azalmaya başladı. Birden arkamızdan gelen mısırların hışırtısıyla irkildik. Aceleyle arkamıza baktığımızda 2 garip adam hemen yanımızda hazırdı…
Erkek tiplerinden orman işçisi oldukları açıktır. Birini ben yakaladım, diğerini teyzem yakaladı. Bağırmaya ve kavga etmeye başladık ama nafile, köyden bu kadar uzaktaki mısırları kimse duymadı. Halk, “Zilli madem küçüksün, ateşini söndüreceğiz!” dediler. pantolonlarını çıkardılar. Biz zaten soyunduk. Adam teyzemi sırtüstü yatırdı ve aniden aletine takıldı.
Ama yine de savaştım, “Kurtar beni teyze!” tabiri caizse. Teyze aşağıdaydı, adam bağırıyordu, kendine geldi ve adama yalvarmaya başladı: “Bana ne yapacaksın da o kıza dokunma! O hala bakire!” tabiri caizse. Adam bana sımsıkı sarıldı ve “Gerçekten bakire misin?” dedi. dedi. Ben de “Evet amca, ben gerçekten bakireyim! Lütfen bana dokunma!” tartışmaya başladım Adam, “Pekala!” dedi. dedi ve beni yere düşürdü ve aletini kıçıma soktu…
Çığlık attım, öğürmesini engellemek için kıçımı tırmalayıp çimdikledim. Adam kıçıma sokamayınca birden penisini arkadan kıçıma soktu. Hayatımın acısıyla yere düştüm. Ama boşuna. Bu sefer adam beni sırt üstü yatırdı ve aniden üzerime kanlı bir amcık yükledi. İki üç dakika kıçımı becererek içime fışkırttı. Bu sırada teyzem olan adam teyzemin amından çıkıp üzerimize çöktü. Teyzemle ben birbirimize sarılıp ağlarken adamlar pantolonlarının fermuarını açıp uzaklaştılar.
Teyzenin tavuğuna, eşeğin kalkanına olan aşk bizi yaktı, teyze onurunu kaybetti ve ben hizmetçim oldum. Teyzemle bu olayı kimseye anlatmamaya karar verdik ve annemin yapmamızı istediği sebzeleri zor da olsa topladık ve eve gittik. İkimiz de hamile kalmaktan korkuyoruz amaşeytanın kulağına kurşun sıktı, hiçbirimiz hamile kalmadık.
Yıllar geçti, evlendim. Evlendiğim adamla regl dönemindeyken seviştiğim için bakire olmadığımı düşündürttüm. Ama yine de diğer kadınların bana anlattığı mutlu aşk hikayelerini yaşayamıyorum, kocam kur yaparken orgazm olamıyorum. Bu gerçekten kızımı zorla tecavüze kaptırmamın sonucu!

Bir yanıt yazın