Sonunda siyah fantezimi gerçekleştirdim

Sonunda siyah fantezimi gerçekleştirdim

Her kızın kendine göre fantezileri vardır, bazıları grup seks ister, bazıları serttir, bazıları benim gibi siyahi erkekleri merak eder. Şimdi bu merak beni tüketti, zenciyle her şeyimi verip koca horozun tadına varmaya hazırken, neden yapmayayım dedim kendi kendime. Dürüst olmam gerekirse, böyle çılgın bir hayatı olan biri değilim, evden işe gittiğimde erkeklerle flört bile etmem, bu yüzden dürüst bir kadınım. Ama bu kara merak o kadar baskın ki bir adım atıp delirdim ve şimdi size bunu anlatmak istiyorum.

Onu ilk kez bir kafede gördüğümde iş çıkışı bir kafede oturuyordum. arkadaşımla ve o benden karşı masada, çay içiyor ve bir kız arkadaşı var. Beni önümde bırakan, tam istediğim gibi, dolgun dudaklı, kıvırcık saçlı, uzun boylu, atletik siyahi bir adamdı. Sanki evrenden bana bir işaretmiş gibi ona odaklandım ve kesmeye başladım. O kadar sert baktım ki dikkatini çektim ve o da bana bakmaya başladı. Yatakta nasıl olacağını hayal ettiğim gibi birbirimize baktık, umarım benim istediğim gibi olur. . Benim fikrim tabi ki var yanıma geldi alo dedi ben de adımı söyledim numaramı aldım sonra tekrar masaya geçtim. Erkek arkadaşıma göstermemeye çalışıyorum çünkü o benim işten arkadaşım ve adımı alabilir. Gece geç vakit ondan mesaj beklerken telefonum çaldı beni aradı hemen heyecanla açtım ve telefonda konuştuk. Kendisi Afrika vatandaşı ve uzun yıllardır burada yaşıyor ve Türkçesi çok iyi.

Evde yalnızım isterse gidebilir dedim, şok oldu, ciddi ciddi dedi ki, Evet dedim ve yaklaşık bir saat sonra kapımdaydım. Aslında dediğim gibi ben öyle bir kız değilim ama tüm cesaretimi toplayıp bugün onu eve davet ettim. Şans yüzüme çoktan güldü, görünüşünden de belli olan çok iyi bir insan ve bana böyle bir elektrik verdiğinde bunu karşılayabiliyorum. Tabii içeri girdi ve içecek bir şey isteyip istemediğini sordu, hayır dedi, ben de kendime bir bardak doldurdum ve yanına oturdum. Konuşmaya başladık, hayatından bahsetti, burada bir şeyler satıyor ve ülkeyi çok seviyor ve ona sordum ama tabii ki asıl amacım seks. Beni evine getirdin, en azından ben sana söyledim, sana yaklaştım ve uyluğumla uyluğuna dokundum. Geç oldu ve gerçekten seks istiyorum, sohbet değil. Bacağımı onunla ovuşturmaya başladım, kekeleyerek ve o konuşurken ne diyeceğimi bilemeyerek. Sonra yaklaştım ve onu dudaklarından öptüm, büyük siyah dudakları bana zevk verdi, o da beni öptü ve tam üzerime indi. İşte aradığım ruh buydu, o an çok mutlu oldum. Üzerime çıktığında tutkulu bir öpücük verdi ve bizi bekledi ve dudaklarımız birleşti ve beni o kadar sert öptü ki ayak bileğim ağrıdı.

Hemen gömleğini çıkardım, en çok da kendimi. cinsel organını çok merak ediyorum dediğin gibi penisi büyük mü? Üstünü çıkardıktan sonra kaslı karnını ve göğüslerini okşamaya başladım, o benimkini çıkardı ve göğsümü ağzına aldı. Göğsümü emiyordu onu görünce o kadar mutlu oldum ki iki göğsüme gelip yaladı siyah teni ve beyaz memeleri ay gibi parlıyordu. Hemen pantolonumu indirmeye başladım ve sonunda istediğim siki aldım. O an yaşadım, koca aleti yılan gibi önümdeydi, elimden büyük ve elimin iki katı büyüklüğündeydi.

Sonra okşadım, çok iri ve kalındı. mutluluğun içinde kaybolduğumu Öne eğildim ve ağzımda hissetmek için aletini emdim ama tamamını almamın hiçbir yolu yoktu, sadece yarısını alabildim. Bu yüzden yüzümün yan tarafına dokunarak üflemeye başladım, ağzını yüzüme koyup ağzımın etrafında dolaşmaya başladı. Şimdi o kadar ıslandım ki onun büyük aletini almaya hazırım, yere yatıp onu kendime doğru çekiyorum, bacaklarımı ayırıyorum ve aletini deliğin hemen yanındaki aletime getiriyorum.

Lezbiyen seks Onu kendi tarafına çektim. Yavaşça, çok nazikçe içime girdi. Biraz acıtıyor ama bu doğruGerginlik ve bu koca sik büyük bir fantezi ki, kalın dudaklarına bir öpücük kondurarak acımı hemen çekmeye başladım. Tutkuyla öpüştük ve birbirimizin duygularından keyif aldık. Sonunda tam boy aletini taktığında, gelip gitmeye başladılar, acım gitti ve yerini büyük bir zevk aldı. Onun aletinin tadını çıkarıyordum ve benimle dalga geçtiğini tam olarak hissetmek için dudaklarını bırakmak istemedim. Zenci fantezim sonunda gerçek oldu ve bu benim işim oldu.

O an kendimi dünyanın en mutlu kızı gibi hissettim, zencinin altına girip hızla kaçarken inledim ve çığlık attım. Kısa bir zaman. Ben boşaldıktan sonra beni kaldırıp duvara yasladı, tekrar aletini tuttu ve bana tecavüz etti ve tekrar içime girdi. Bu sefer daha hızlı ve daha güçlü hareket etti. Hızlı vuruşlarla, bana daha önce hiç tatmadığım bir zevk verdi. Ayakta duran büyük aletinden zevk aldım ve sonra kanepeye oturdum ve bacaklarımı ayırdım, yaklaştı ve tekrar tek vücut olarak buluştuk. Sonra bacaklarımı beline doladım ve beni ayağa kaldırdı.

O kadar güçlü ve atletikti ki her şeyi yapabileceğimi hissettim. Bir an ayakta durmama izin verdi ve artık nefesi hızlanmaya başlamıştı, onun da sıkılmış olması gerektiğini anladım ve yerimden fırlayıp dışarı çıktım. Öne doğru eğildim ve o büyük siyah damarlı yarağı tekrar yalamaya başladım. Onu tutkuyla içtim çünkü istedim. Horozun başını öptüm, kokladım ve ağzıma geri koydum. Bir kedi öpücüğü yaptım ve bir süre ağzımda bıraktım. Şimdi daha sertti, mutluydu ve sonunda menisini ağzıma boşalttı.

En büyük hayalimi gerçekleştirmesi için onu seve seve götürdüm ve o gece uyuduk. Ertesi gün geri gelmek istedi ama ben gelmedim, sadece kalmak istediğimi söyledim, saygı gösterdi. Biraz incinmiş olsa da fazla bir şey söylemedi ve evimden ayrıldı. Onu evimden çıkarırken ona son bir öpücük verdim ve önceki gece için teşekkür ettim. Birbirimizi bir daha asla göremeyeceğimizi söyledi, ben de maalesef siyah bir adamla seks yapmayı düşündüğüm için dedim ve anladım.

Bir yanıt yazın